Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Forhåndsbetaling

Ønsker du å forhåndsbetale sykkelkarusellen?

Ved forhåndsbetaling av årets karusell slipper du å ha med penger til hvert ritt og det gjør det mulig å forhåndspåmelde deg i perioden søndag kl 12:00 til tirsdag kl 12:00 før hvert ritt. Du kan forhåndsbetale helt fram til 1. juli, For at betalingen skal være gyldig for et ritt på tirsdag må du ha forhåndsbetalt seinest innen fredag uka før. Årsaken er at registreringen skal hentes fra banken, og brukerprofilen din på resultat/påmeldingssidene skal oppdateres.

Nytt av året er at det er åpnet for betaling med Vipps, både for forhåndsbetaling og betaling for enkeltritt. Vi oppfordrer flest mulig til å benytte dette, da det gjør det enklere for utvalget å holde oversikten over forhåndsbetalinger. I Vipps-appen, velg "Betal" og søk opp "Bedriftssykling (#135046)". Velg "Karusell", og skriv inn navnet ditt under kundeinformasjon.

De som av ulike årsaker ikke ønsker å benytte Vipps, kan be om instruksjoner for bankoverføring ved å kontakte utvalget på sykkel@prosjekt.org.

Brukeroppretting
-----------------------------

De som har forhåndsbetalt sesongen får anledning til å forhåndspåmelde seg via resultatservicen. For å få til dette opprettes det en bruker per person som benyttes til personlig forhåndspåmelding til rittene. De som har bruker fra i fjor kan fortsette å bruke denne. For gjennomføring av selve forhåndspåmeldingen før rittene må vi lage brukernavn til alle som ikke har fra i fjor. Er du ny i år, eller ikke forhåndsbetalt i fjor, send brukernavn og den epost-adressen du vil at vi skal bruke (hvis det er en annen enn du sender fra) til sykkel@prosjekt.org. Når bruker er opprettet kan en sette passord selv ved å bestille "resettings-lenke" fra resultatservicen. Utenom forhåndspåmelding har ikke brukernavn på resultatservicen noen funksjon.


Forhåndspåmelding
-----------------------------

For de som har forhåndsbetalt karusellen 2018 er det åpnet forhåndspåmelding på resultatservicen fra kl 12 søndag før rittet. Denne er åpen til klokken 12 på rittdagen. Det er fritt valg av startnummer, og dersom en trenger å melde seg av igjen kan dette gjøres på samme side. Hvis du ikke har tenkt å bruke startnummeret oppfordrer vi deg om å melde deg av rittet igjen før kl 12 på rittdagen. De som forhåndspåmelder seg og ikke bruker startnummeret de har reservert to ganger eller mer i løpet av sesongen vil få stengt tilgangen til forhåndspåmelding i en periode på fem ritt. Utvalget holder muligheten åpen til å justere på ordningen i løpet av sesongen dersom det blir nødvendig.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO