Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Sykkel

 

Nyheter:

------------------------------------------------------------------------

Årsmøtereferat og gavekort for 2017:

Gavekort for årets karusellpremier er nå klare og kan hentes på Hank Sport mot legitimasjon.  Om du skal ha premie finner du under poengliste på bedriftssykkel.no. For å få gavekort må du også ha vært med som arrangør minst én gang de siste to årene.


Årsmøtereferat 14.11.17 (med årsberetning 2017)Årsmøtereferater (inkludert årsmeldinger):


Gamle nyheter:

Gavekort Hank sport


Gavekort for årets karusellpremier 2015 er fra 30.11 klare og kan hentes på Hank Sport mot legitimasjon. Stor premie er gavekort på 1100 kr og liten premie 550 kr. 10-års-, 20-års, 25-års- og 30-årspremier er inkludert for de som har oppnådd det. Om du skal ha premie finner du under i poengliste på bedriftssykkel.no.
-- Utvalget


Årsmøtereferat 10.11.15 (med årsberetning 2015)


Årmøte 10. november 2015:

Utvalget innkaller herved til årsmøte for sykkelaktiviteten i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets. Årsmøtet avholdes 10. november kl 18:30 i bedriftsidrettens lokaler i Trondheim Spektrum. Inngang til lokalet er på elvesida, vist her: https://goo.gl/maps/HZdznEXawXv 

Forslag til årsmøtet må være utvalget i hende innen 1. november. Send til sykkel@prosjekt.org.

Alle karuselldeltakere er velkommen. Ved evt. avstemning er stemmerett betinget av at deltakeren har ID i sykkelkarusellen og i ID-lista tilhører bedrift som har idrettslag som er medlem i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets og har betalt kontingent 2015. 

 Vi satser på å servere pizza til de som melder ifra at de kommer via denne linken: http://doodle.com/poll/dg4367nnae8dmpnf

Velkommen! Mvh, -- Utvalget

Utvalget framlegger følgende forslag for årsmøtet: 
Det har i flere år vært problemer med å skaffe nok arrangører til å gjennomføre alle rittene, og siden hele karusellen drives på dugnad har det vært diskutert måter for å få folk til å stille opp. Utvalgets forslag er at  for å være kvalifisert til premie (gavekort) ved årets slutt må man i løpet av inneværende og foregående år ha deltatt som arrangør/vakt minst én gang eller ha sittet i utvalget . Dette gjelder både stor og liten premie. Det gjøres unntak for førsteårsdeltakere, dvs. de som har fått tildelt ID inneværende år. 


Jonsvannsrunden med start i Vassdalen

Jonsvannsrunden tirsdag 23. juni har start/mål ved Vassdalen lysløype.  Følg bakken opp etter Jonsborg, etter toppen ta første til venstre og 1,5 km opp på grusveg til start.   Begrenset med bilparkering her, sykle til start!  Løypelengde får tillegg 2 x 1,5 km.  Se også terminlista.

Ringvål terreng => Granåsen terreng

Pga. arrangementskollisjon vil terrengrittet tirsdag 2. juni 2015 finne sted i Granåsen og ikke Skogly (Ringvål). Se nærmere informasjon under terminlista.


Gavekort Hank sport

for karusellpremier 2014 var klare 25. nov. og kan hentes på Hank Sport ved å vise medlemskort Hank eller legitimasjon. Stor premie er gavekort på 1200 kr og liten premie 700 kr. 10-års-, 25-års- og 30-årspremier er inkludert for de som har oppnådd det. Om du skal ha premie finner du under i poengliste på bedriftssykkel.no.
Hentefrist: 18. mai 2015. Gavekortet har tilnærmet ubegrenset gyldighet.
-- Utvalget
 

Årsmøtereferat 4.11.14 (med årsberetning 2014)

Årmøte 4. november 2014:

Utvalget innkaller herved til årsmøte for sykkelkarusellen i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets. Årsmøtet avholdes tirsdag 4. november kl 18:30 på Kromaten i 2. etasje, Kjemihallen på Gløshaugen, inngang fra Høgskoleringen. (se kart http://bit.ly/9r7fyT ) Forslag til årsmøtet må være utvalget i hende innen 21. oktober. Send til sykkel@prosjekt.org. 
Alle karuselldeltakere er velkommen. Ved evt. avstemning er stemmerett betinget av at deltakeren har ID i sykkelkarusellen og i ID-lista tilhører bedrift som har idrettslag som er medlem i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets og har betalt kontingent 2014. 
Det vil bli servert blautkak, noe bakevarer og kaffe til de som melder ifra at de kommer via denne linken http://doodle.com/7tsxamcbkdspm2mi 
Velkommen! Mvh, -- Utvalget

------------------------------------------------------------------------
Leinstrandrunden 17. juni 2014:
Pga. veiarbeidet i Heimdalsvegen Kattem-Klett kan vi ikke ha ritt her. Som erstatning har vi valgt "Bynesrunden 2" med start fra Skogly, Ryekrysset til Ytterbyneset, Spongdal og her til høyre mot Klett. Vending ved Leinøra og retur Spongdal-Myrsund-Skogly. 44 km. Da blir i det minste Brålia inkludert. Se på https://www.bedriftssykkel.no/

------------------------------------------------------------------------
Terminliste 2014:
Terminlisten for 2014 er nå publisert på www.bedriftssykkel.no. Etter diskusjon og innspill på årsmøtet har vi gjort noen endringer for 2014 fra året før:

* Børsatempo'n blir endret fra lagtempo til partempo.
* Tanemstempo'n partempo blir Brøttemstempo'n single og vil bli gjennomført med Eddy Merckx-regler. Dette vil si at rittet skal foregå på en ordinær fellesstart-sykkel, uten noen av de vanlige tempo-modifikasjonene. Altså: ikke høyprofil-hjul(legger lista på 30mm), ikke platehjul, ikke temporamme, ikke tempostyre, ikke tempohjelm, ikke hjelmvisir.

(Arrangører har meldt seg:)
Vi mangler i år tre ansvarlige arrangører, til Børsatempo'n (partempo), Jernbanespruten og Kretsmesterskapet. Vi oppfordrer du som leser denne eposten til å vurdere å ta på seg dette ansvaret! Send epost til sykkel@prosjekt.org eller ring til en i utvalget. NB: Dersom vi ikke får ansvarlig arrangør innen god tid før rittet, blir rittet/rittene ikke arrangert, også kjent som avlyst.

------------------------------------------------------------------------
Gavekort Hank sport for karusellpremier 2013 var klare 18. nov. og kan hentes på Hank Sport ved å vise medlemskort Hank eller legitimasjon. Stor premie 1100 kr og liten premie 700 kr. 10-års-, 25-års- og 30-årspremier er inkludert for de som har oppnådd det. Om du skal ha premie finner du under i poengliste på bedriftssykkel.no.
Hentefrist: 1. mai 2014      -- Utvalget

------------------------------------------------------------------------
Årmøte 12. november 2013:
Utvalget innkaller herved til årsmøte for sykkelkarusellen i Midt-Norge sør Bedriftsidrettskrets. Årsmøtet avholdes 12. november kl 18:30 på Kromaten i 2. etasje, Kjemihallen på Gløshaugen, inngang fra Høgskoleringen. (se kart http://bit.ly/9r7fyT ) Forslag til årsmøtet må være utvalget i hende innen 29. oktober. Send til sykkel@prosjekt.org.
Alle karuselldeltakere er velkommen. Stemmerett på årsmøtet har syklister med ID i sykkelkarusellen og som i ID-lista tilhører bedrift som har idrettslag som er medlem i bedriftsidrettskretsen Midtnorge og har betalt kontingent 2013.

Det vil bli servert blautkak, noe bakevarer og kaffe til de som melder ifra at de kommer via denne linken http://www.doodle.com/9y23piann39dmw79 
Oppdatering 6. november: Her er sakslisten.
Velkommen! Mvh, -- Utvalget

------------------------------------------------------------------------
En vellykket 2013-sesong avslutta. Alle resultater med deltakerstatistikk og premielister på bedriftssykkel.no. Årsstatistikker 1984-2013 med adelskalender og hvem som skal ha 30,25 og 10-årspremier: HER.  Årsmøte blir rundt 1. november og annonseres her og i epost til de som står på epostlister.

------------------------------------------------------------------------
Jonsvannsrunden 18.juni går som planlagt.
Det har vært fare for avlysing pga. manglende arrangør, men utvalget v/Bård K. Brevik tar arrangøransvaret.

Vi gjør oppmerksom på at urinering IKKE må skje i uteområdet, men toaletter på Jonsborg idrettshus må benyttes, toalettinngang rundt huset og på nedsiden mot vatnet.  Dette pga. reglement for drikkevannskilden.  Brudd på dette vil kunne medføre at vi mister retten til å arrangere ritt herfra.

------------------------------------------------------------------------
Terminliste 2013 er lagt ut på http://bedriftssykkel.no/

------------------------------------------------------------------------
Årmøtet 30. oktober 2012:
Årsmøtet ble avholdt 30. oktober 2012, kl. 18.30 på Kromaten i 2. etasje, Kjemihallen på Gløshaugen - inngang fra Høgskoleringen (se kart http://bit.ly/9r7fyT )  Stemmerett på årsmøtet har syklister med ID i sykkelkarusellen og som i ID-lista tilhører bedrift som har idrettslag som er medlem i bedriftsidrettskretsen Midtnorge  og har betalt kontingent 2012.

------------------------------------------------------------------------
Gavekort Hank sport for karusellpremier 2012 er klare 14. nov. og kan hentes på Hank Sport  ved å vise medlemskort Hank eller legitimasjon.  Stor premie 1300 kr og liten premie 800 kr. 10-årspremie for en deltaker er inkludert.  Om du skal ha premie finner du under i poengliste på bedriftssykkel.no.
Frist: 1. februar
Utvalget 

------------------------------------------------------------------------
Overraskelsesrittet lørdag 15.sep.2012 kl. 11:00 fra Skogly. (OBS: tidligere annonsert kl. 12:00). Påmelding kl. 10:00-10:50. Mer informasjon

------------------------------------------------------------------------
Terminlisten for 2012. Vi planlegger å avholde 17 ritt i årets karusell, med gjensyn med Overraskelsesrittet som ble arrangert for første gang i 2011. Merk at saken med Trondheim kommune om rittene i Jonsvatnets nærhet ikke er endelig besluttet ennå, så det kan komme endringer til ritt 10 og 15.

Sykkel

Sykkelkarusellen har et variert og godt aktivitetstilbud i perioden medio april til medio september, tilsammen ca 16 ritt av ulik type.

Rittstart er kl 18:30, påmelding starter på stedet fra 17:30, eller du kan forhåndspåmelde deg hvis du har forhåndsbetalt. Pris per ritt er i 2018 70 kr.

For mer informasjon om terminlister, reglement, forhåndsbetaling etc, klikk i menyen til venstre.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO