Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
KanonballKanonballserien spilles i Trondheim Spektrum og Ranheimshallen. Se video for mer info


Antall spillere
6 spillere (5 utespillere + 1 konge)

Kamper
Kampene spilles i 2 x 13 min.

Hvis antall lag tillater det, vil lagene deles inn divisjoner.  

Hvem kan delta
Alle lag skal ha tilknytning til en bedrift/virksomhet for å kunne delta. Det er satt krav til at minst 1 spiller må være ansatt i den bedrift/virksomhet som laget representerer. Serien er åpen for alle over 16 år


Påmelding

Kr 6200,- pr lag. før 01.07.
Kr 6700 - pr lag. før 05.08.
Kr 7200 - pr lag. etter 05.08.

Avgiften inkluderer hall-leie, dommerutgifter og serie administrasjon. Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.

Reglement

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett.no. For å kunne melde på lag må laget ha tilknytning til kretsen, og vedkommende må være registrert som lagleder. 


For spørsmål ta kontakt med Marius Koldgrov
Telefon 911 73 251 eller epost

Kanonball

Kanonball er den optimale Bedriftsidretten – hvor alle kan delta. Sosialt samvær med dine venner og kollegaer sammen god fysisk aktivitet er oppskriften på en artig kveld! Med to divisjoner fordeler vi lagene etter ferdigheter slik at det ofte blir jevne og spennende kamper. Våre dyktige og erfarne kanonballdommere gjør at alt ligger til rette for god kampledelse.  En vil kjenne litt på adrenaliet når man prøver unngå å bli truffet og du vil veldig raskt finne energi du ikke visste du hadde. Vil dere ha en god gammeldags gymtime der det er mye engasjement vil kanonball være helt riktig aktivitet. Våre lag kan nesten ikke å vente til neste kanonballkamp!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO