Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Kanonball

Kanonballserien spilles i Ranheimshallen torsdagskvelder. Se video for mer info


Antall spillere
6 spillere (5 utespillere + 1 konge)

Kamper
Kampene spilles i 2 x 13 min.

Reglement


Hvem kan delta
Deltagelse i volleyballserien fordrer at laget er tilsluttet et Bedriftsidrettslag i Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Det innebærer at laget har en tilknytning til en bedrift/virksomhet. For grupper som ikke kan stifte et BIL, men som likevel ønsker å delta i seriespill, kan det søkes om en tilknytningsavtale. Satsen på en slik avtale er noe dyrere enn et ordinært medlemskap. 

Aktive spillere under 30 år kan kun delta dersom vedkommende er ansatt i bedriften som laget representerer. Nedre aldersgrense er 16år.

Påmelding 2018/2019
Avgiften inkluderer hall-leie, dommerutgifter og administrasjon. Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.

Kr 6200,- pr lag. før 22.07.
Kr 6700 - pr lag. før 12.08.
Kr 7200 - pr lag. etter 12.08.

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett. For å kunne melde på lag må laget ha tilknytning til kretsen, og vedkommende må være registrert som lagleder.

Faktura
Etter at påmeldingen er bekreftet må faktura hentes her: Link

NB. VIKTIG: Faktura må innhentes innen følgende dato for å få følgende satser - prisen øker automatisk ved utgått dato

Klikk her for mal på hvordan hente faktura
For spørsmål ta kontakt med Marius Koldgrov
Telefon 911 73 251 eller epost

Kanonball

Kanonball er den optimale Bedriftsidretten – hvor alle kan delta. Sosialt samvær med dine venner og kollegaer sammen god fysisk aktivitet er oppskriften på en artig kveld!  Våre erfarne og dyktige kanonballdommere er med og bidrar og legger til rette for god kampledelse. Vi lover at du veldig raskt vil finne masse energi du ikke visste du hadde når du prøver å unngå å bli truffet. Ønsker dere en god gammeldags gymtime med masse engasjement er kanonball helt riktig aktivitet. Våre lag kan nesten ikke å vente til neste kanonballkamp!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO