Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.Håndballserien starter opp i september, og pågår til april måned.  Det spilles flere divisjoner slik at lagene skal kunne finne sitt nivå.


Klasse
Damer og Herre klasse


Hvem kan delta
Alle deltagere må være fylt 16 år. Aktive spillere under 30 år kan ikke delta, så framt de ikke er ansatt i bedriften laget representerer. Alle lag må være tilsluttet et bedriftsidrettslag.

Spilletidspunkt
Hovedsakelig på mandager kl2000-2300 og andre hverdager, samt søndager klokken kl1800 - 2200. Kampene Spilles i D-hallene og F1 hallen i Spektrum 

Kamper
Det spilles 2 x 18 minutter.

Reglement


Serieavgift 2018/2019
Serieavgiften inkluderer seriespill, dommerutgifter og adm. kostnader knyttet til seriespillet.

Kr 7900,- Pt.lag før 30.06
Kr 8400,- Pr.lag før 31.07     
Kr 8900,- Pr.lag etter 01.08  

Forsikring av spillere er ikke inkludert i påmeldingsavgiften. Det anbefales at alle Bedriftidrettslag tegner lagsforsikring.

All påmelding gjøres via TurneringsAdmin. Brukernavn og passord er det samme som på MinIdrett.no. For å kunne melde på lag må laget ha tilknytning til kretsen, og vedkommende må være registrert som leder/lagleder. 

For spørsmål angående håndballserien, ta kontakt med:

Marius Koldgrov
Telefon : 911 73 251
Epost

Håndball

Håndballserien i Trondheim er landets største håndballserie for bedriftslag. Med seriespill der det spilles med opprykk og nedrykk vil lagene finne sitt nivå. Erfarne dommere og kamper i Spektrum gir gode rammer for bedriftshåndball. Vi har gleden av å kunne invitere dere til 2017/2018 sesongen og påmelding er nå åpen fram til august. Meld på deres lag allerede nå og få gode kampforhold, masse fysisk aktiviet og en sosial og artig arena å være på kommende vinter. Bedrfitshåndballkamper er for mange høydepunktene om vinteren!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO