Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Velg Aktivitet
Vårt mangfoldige aktivitetstilbud gjenspeiler et variert arbeidsliv. Hos oss skal alle finne en aktivitet som passer deres behov, uansett hvor dere holder til eller hvilken bransje dere tilhører.

Klikk deg gjerne inn på kolonnen til høyre for å se aktivitetstilbudet i ditt område.

I tillegg til våre 45 aktiviteter som fotball, bowling og innebandy, svømming, håndball tilbyr vi også nasjonale aktivitetskampanjer og skreddersydde aktivitetstilbud i den enkelte bedrift.

Velg Aktivitet

Trippelball har hvert år blitt arrangert under Idrettsfestivalen Vinter med stor suksess og med stort antall påmeldte lag. Vi har derfor gleden av å kunne ønske dere velkommen til landets eneste krets som tilbyr en helt ny serie i Trippelball. Lagene vil spille én 45min kamp der det konkurreres i både fotball, innebandy (liten bane) og volleyball. Ved å legge sammen resultatene i hver kamp vil poengsystemet kåre en vinner av kampen. Presumptiv vil kampene avvikles på tirsdager og søndager i Trondheim Spektrum. Det vil lønne seg å være tidlig ute med å ha laget klart da det er begrenset med antall plasser. Påmelding gjøres ved å fylle ut skjema i menyen på venstre sideKontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO